Procedure

Volg onderstaande stappen om in aanmerking te komen voor één van de 16 stadsappartementen.

STAP 1: REGISTREREN

Om in aanmerking te komen voor één van de stadsappartementen, dient u op de website een eigen NyeMarkt-account aan te maken. Na het aanmaken van uw account, kunt u de volgende stappen doorlopen.

Heeft u al een account? Dan kunt u inloggen en verdergaan naar stap 2.

Registreren

STAP 2: APPARTEMENTEN BEKIJKEN

Nu is het tijd om de appartementen te bekijken. Dit doet u door op een appartement te klikken via de interactieve woningselector. Na het klikken op een appartement kunt u via “Bekijk appartement” alle belangrijke kenmerken vinden. Daarnaast kunt u voor ieder appartement een prachtige sfeerimpressie bekijken.

WONINGSELECTOR

STAP 3: INSCHRIJVEN

Heeft u bij stap 2 een appartement gevonden wat voldoet aan uw woonwensen? Dan kunt u zich nu inschrijven op dit appartement. Dit doet u door op de button “Inschrijven” te klikken die u op iedere pagina per appartement kunt vinden. Na het klikken op deze button, komt u (als u bent ingelogd) in het digitale inschrijfformulier terecht. Beantwoord alle vragen zo volledig mogelijk en dien uw inschrijving in.

Let op: zonder het invullen van het digitale inschrijfformulier komt u niet in aanmerking voor een appartement.

Digitaal inschrijfformulier

STAP 4: CONTACT VANUIT DE MAKELAAR

U heeft zich nu ingeschreven op een appartement en het digitale inschrijfformulier zo volledig mogelijk ingevuld. Aan de hand van het digitale inschrijfformulier wordt er beoordeeld of u in aanmerking komt voor één van uw doorgegeven woonvoorkeuren.

Als u in aanmerking komt voor een appartement, dan neemt de makelaar van uw voorkeur zelf contact met u op om het verdere proces in gang te zetten.